30 Ekim 2009 Cuma

TEK TÜRKİYE YENİ SEZONA İDDİALI GİRDİ..!


Tek Türkiye’nin yeni sezona çok cesurca ve iddialı bir girişi gözlerden kaçmadı!..
Değişen karakterleri, değişen hikâyesi olumlu olduğu kadar olumsuzda olabilirdi. Büyük bir riske giriyor gibi gözükse de kaliteli ekibi ile Tek Türkiye yine kendinden beklenileni verdi. İlk 100’de en çok seyredilen ikinci dizi olan Tek Türkiye, yeni hikâyesinden oldukça söz ettireceğe benziyor. Dizinin gözde oyuncularından Müjgan Gönül’ün üstlendiği Dila karakteri ise en çok konuşulan isim oldu. Tarık artık bir baba bir kaymakam olurken, Dila’ da anne rolüyle karşımıza çıktı. Fakat iki yıldır sabrıyla her türlü olaya sakin kalan, konuşmak yerine gözyaşları kullanmayı seçen, herkesin gözünde bir melek imajı çizen Dila, artık Tarık’a hayır demesini bilen, yeri geldiği zaman kendi başına işler yapabilen bir karakter oldu. Kocasını çok sevdiği kaçınılmaz ama artık “anne” oluşuyla Tarık’ı ikinci plana koyuşunu da apaçık görüyoruz.

Dila, yalnız bir anne olduğu için bu kadar tedirgin!..

Müjgan Gönül, bu konudaki eleştirilere ise şöyle cevap verdi.

“ Ben, Dila’ da sabrı öğrenmiştim fakat bu sezon Dila bana annelik kavramını öğretecek. Evladının sevgisine hiçbir şeyi denk tutamayan, evladı için ölüme koşan bir anne artık Dila. Aradan altı yıl geçmiş. O altı yılda çok şey değişir tabiî ki. Dila, hala Tarık’ı çok seviyor. Farkındaysanız oğlu için Tarık’a küsse, tafra yapsa bile uzun sürmüyor. Kaldı ki Tarık biraz ilgili bir eş olsa Dila bu kadar da baskın bir anne rolü çizmek zorunda kalmayacak. Seyircilerin tepkisini tabiî ki anlıyorum, ama aradan altı yılın geçmiş olması çok önemli bir ayrıntı. Dila, hala ince zarif bir karakter. Fakat evlat sevgisi ve evladının astım gibi bir hastalığının olması yeri geldiği zaman onu karakterinin dışına çıkartıyor. Dila’da öğrendim ki bir evlat insanın hayatını kişiliğini her şeyi değiştirebiliyor”

Samanyolu'nda perşembe günleri ekrana gelen ve Türkiye gerçeklerini anlatan 'Tek Türkiye', sezonun ikinci bölümünde en çok izlenen yüz program arasında üçüncülüğü elde etti. Tüm izleyicilerde 5.98 reyting (dakika başına düşen ortalama izleyici sayısı) ve 14.39 share (izlenme payı) değerleriyle ilk yüzde en çok izlenen 3. program oldu. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 34.8 izlenme payı ile dikkat çeken dizi, bu 2 bölgede en çok izlenen program oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder