30 Ekim 2009 Cuma

"DÖRDÜNCÜ OSMAN UZUN SÜRECEĞE BENZİYOR..!"


Rol aldığım tüm diziler uzun soluklu oldu, 4.Osman’da uzun süreceğe benziyor!..
Samanyolu TV’nin yeni dizilerinden 4.Osman’da Osman Amir’in eski karısını ve ona çok benzeyen bir doktoru canlandıran Filiz Taçbaş, dublaj sonrası Samanyolu için konuştu!...

On yedi yaşından beri TV dünyasında yer alan Filiz Taçbaş, oynadığı diziler içerisinde en çok Mahallenin Muhtarlarından etkilendiğini söylüyor. 11 yıl bu dizide rol aldığını belirten Taçbaş, dizi serüvenine Türkiye bu dizilerle ısındı dedi. Hayatının vazgeçilmezi olarak tenisi gören oyuncu, çoğu insan evinde dinlenir ben ise tenis kortunda dinleniyorum diyerek iki yıl önce milli takımda şimdiler ise TED turnuvalarında yer aldığını belirtti.
Gazetecilerden hep kaçmayı tercih eden oyuncu günümüz medyasın şikayetçi. İnsanların özel hayatlarını takip edip, yakaladıkları ilk hatada da tüm Türkiye’ye gösterip prim elde etmeye çalışan gazetecilerin mantığını asla anlayamayacağını söyleyen oyuncu “ Bizim hatalarımız bazılarının ekmek kapısı oluyor, çok kirletici bir durum bu, tabiî ki bizler dikkatli yaşamak zorundayız ama sonuçta insanız” dedi.
Şuan oynadığı yapımlardan biri olan 4.Osman dizisi için ise “Heyecan verici ve kurgusu iyi sindirilmiş bir dizi. Bunu kendi gözlemlerim olarak demiyorum. Bakın diziyi sekiz yaşımda kızımla beraber seyrediyorum ve inanın bazı sahnelerde ayağa kalkıp “ay çok heyecan verici o işte o bulsalar ya” diye söylenerek olayın içine akıyor. Büyük insanı diziye adapte etmek doğal ama küçük bir çocuğa bu heyecanı verebiliyorsan gerçekten kurgun iyi demektir” dedi. Şu ana kadar rol aldığı tüm projelerin uzun soluklu olduğunu söyleyen Taçbaş, Dördüncü Osman’ın da uzun soluklu bir dizi olacağını söyledi. Ayrıca Dördüncü Osman’ın ilk beş bölümünden sonra tam oturacağını ve esas başarısını o zaman göstereceğini belirten Taçbaş, “ilerleyen hikâyeler gerçekten çok etkileyici, güldürdüğü yerde tam güldürüyor ve düşündürüyor, çocuğumla ailemle huzur içinde izleyebileceğim projelerimden biri” dedi.
4. Osman’ın yarın ki bölümünün tanıtımı ise şöyle; Bir sabah ünlü bir iş adamı ve kendisinden yaşça çok küçük olan nişanlısının cesedi yalısında bulununca, Osman ve Yıldırım bu kaza süsü verilmiş cinayeti çözmek için harekete geçerler. Ancak durumu çözmek sandıklarından zor olacaktır. İş adamının üç çocuğu da şüpheli tavırlar içindeyken, beklenmedik bir silahlı saldırı her şeyi daha da karıştırır. Osman ve Yıldırım için zor dakikalar başlar. Ancak Osman’ın ölen eşine benzeyen Neriman’ın başıda evine giren hırsızla beladadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder