2 Ekim 2009 Cuma

Herşey Yolunda..


Yeni yayın dönemine iddialı hazırlanan Samanyolu'nda 'Her Şey Yolunda' adlı gezi programı bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Yapımcılığını ve sunuculuğunu sahne şovlarıyla adını duyuran Fırat Paşayiğit'in üstlendiği programın yönetmeni Tuncer Erzurum.

Her hafta farklı bir ilin kültürel ve sosyal hayatının ekrana taşınacağı programda çekimlerin çok sıcak geçtiğini söyleyen Paşayiğit, "İllerimizin şehir merkezlerini gezerek, pek çok sosyal aktiviteye ortak oluyoruz. Güneşin doğudan doğması kuralına uyarak biz de ilk olarak Doğu illerimize giderek oradaki renkli hayatları ekranlara taşıyoruz. Batı ile Doğu'nun şehir merkezleri arasında hiçbir fark olmadığını izleyiciler program sayesinde görecekler." diyor.

İLK DURAK VAN


İlk olarak Van'ı ziyaret eden 'Her Şey Yolunda'da meşhur Van kahvaltısının tanıtımı kahvaltıcı Yusuf Konak'la yapılan söyleşiyle anlatılıyor. Van otlu peynirinin de tanıtıldığı programda, 'sokak star' yarışması programa renk katıyor. Yarışmaya sokaktan geçen herkes katılabiliyor ve istediği türküyü, şarkıyı söyleyebiliyor. Bu yarışmada Türk halk müziği sanatçısı ve saz ekibi yarışmacılara eşlik ediyor. Fırat Paşayiğit ve ekibi Van polis radyosunun açılışına katıldıktan sonra Van Gölü canavarı efsanesini dinlemek için bir köye konuk oluyor. Program ekibi Erciş'teki suyun tersine atlayan balıkları görüntülemek isterken orada bir film setine düşüyor. Son olarak Van Erciş'teki açık cezaevinde mahkumların ürettikleri ürünler ve mahkumların çalışmaları tanıtılıyor.

TELEVİZYON SERVİSİ ZAMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder