10 Ekim 2009 Cumartesi

SAMANYOLU HABER TV BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ...













Samanyolu Haber TV, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek 3G ile haberleri cebinize taşıdı. Samanyoluhaber.com mobil sitesinde güncel haber videoları gerçek zamanlı izlenebileceği gibi, Samanyolu Ana Haber bülteni de televizyondaki yayınından sonra cepten izlenebilecek.

Ülkemizde en fazla ziyaret edilen haber sitelerinin başında gelen samanyoluhaber.com, 3G teknolojisi ile yayınlarını hem Mobil Video hem de Akışkan Medya (Streaming) teknolojilerini kullanarak ceb telefonlarına taşıdı. Türkiye'de alanında bir ilk olma özelliğine sahip olan samanyoluhaber.com mobil internet sitesi ile kullanıcılar, kendileri için hazırlanmış haberleri anında izleyebilecekler.

Ülkemizde 3G mobil hizmetinin devreye girmesi ile birlikte, cep telefonundan internet bağlanmak hem daha ucuz hem de daha hızlı hale geldi. Bununla birlikte 3G'nin nimetlerini kullanan yenilikçi servisler de cep telefonu kullanıcılarının hayatını zenginleştirmeye devam ediyor. Samanyolu Haber TV tarafından tanıtımı yapılan samanyoluhaber.com mobil internet sitesi de bunlardan biri. Cep telefonu kullanıcılarının bu hizmetten faydalanmaları için bir 3G internet paketine üye olmaları veya cep telefonlarından kablosuz internet kullanabiliyor olmaları yeterli. Daha sonra yapılması gereken tek şey, cep telefonunun internet tarayıcısı ile samanyoluhaber.com'u ziyaret etmek.

Samanyolu Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Metin Yıkar; "Samanyolu Haber olarak vizyonumuz izleyicilerimizle günün 24 saati iletişim içinde olmak ve en güncel haberleri onlara tercih ettikleri en kısa yoldan ulaştırabilmek. Yeni duyurduğumuz mobil hizmetimiz izleyicilerimizden ve özellikle yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızdan büyük ilgi gördü. Önümüzdeki dönemde de yeniliklerle izleyicimize daha zengin bir haber alma deneyimi yaşatmak için çaba sarfediyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder